Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'.
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΕΦ ΙΓ

Το μέσο που θα χρησιμοποιήσει ο Αντίχριστος για να κάνει τους ανθρώπους τελείως δικούς του, είναι το χάραγμα με κωδικό αριθμό το"χξστ'" 666. Ο Αντίχριστος θα επιβάλλει σε όλους τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους, όλων των κοινωνικών τάξεων, χωρίς καμία εξαίρεση, να δεχθούν το χάραγμα αυτό να το λάβουν στο μέτωπο. Ο τρόπος παραστάσεως των αριθμών με γραμμές, είναι το λεγόμενο Barcode system. Με το γραμμικό αυτό σύστημα, η διπλή γραμμή παριστάνει τον αριθμό 6. Ετσι βλέπουμε σε όλα τα προϊόντα, τα εμπορεύσιμα, ένα γραμμικό σύστημα, στο οποίο υπάρχουν μονίμως μία διπλή γραμμή στο ένα άκρο, μία στο μέσον και μία στο άλλο άκρο, που εξέχουν συνήθως λίγο προς τα κάτω. Αυτή η διπλή γραμμή είναι το 666.


Κάθε εμπορεύσιμο προϊόν έχει το χάραγμα με τον κωδικό αριθμό 666 και δεν χρειάζεται να έχει επάνω την τιμή. Ο ταμίας περνάει το χάραγμα του προϊόντος από ένα φωτοκύτταρο και αμέσως γράφεται στην οθόνη το είδος και η τιμή του προϊόντος. Μια πραγματικότητα που την ζούμε όλοι στις καθημερινές μας συναλλαγές. Φανταστείτε όμως την έκπληξη της νεαρής μητέρας που κρατούσε στην αγκαλιά της το νεογέννητο και αβάπτιστο μωρό της, όταν από αδέξιότητα η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ, έστρεψε το φωτοκύτταρο του ταμείου στο μέτωπο του μωρού. Σε μια συγκεκριμένη γωνία το φωτοκύτταρο διάβασε κάποιο κρυφό σημάδι και αστραπιαία όλο το συστημα αχρηστεύτηκε και δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα και γενικό μπλακάουτ στο μαγαζί. Πριν βυθιστούν όλα στο σκοτάδι, η ευσεβής μητέρα πρόλαβε να δεί στην οθόνη του ταμείου με κόκκινα γράμματα το 666. Παρόμοιες μαρτυρίες υπάρχουν πολλές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και κανείς δεν μπορεί πλέον να το αποδώσει σε σύμπτωση ή σε τυχαία βλάβη των υπολογιστών. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι ο Αντίχριστος έφτασε και έχει αρχίσει να χαράζει το σημάδι του στο μέτωπο όλων των βρεφών που γεννιούνται.

Με το Αγιο Βάπτισμα δίνεται η πρώτη μάχη. Ο ιερέας διατάσσει με το όνομα του Θεού τον διάβολο να φύγει μακριά από τον άνθρωπο τούτο που θα γίνει σε λίγο Χριστιανός. Βέβαια ο κάθε άνθρωπος, βαπτισμένος η αβάπτιστος, είναι πλάσμα και «εικόνα» του Θεού. Μακριά όμως από την Εκκλησία και πριν από το Βάπτισμα, ο διάβολος περισσότερο θεωρεί πως έχει δικαιώματα πάνω μας, πως του ανήκουμε. Δεν είναι επομένως ούτε χωρίς σημασία ούτε καθαρά τυπικό που ο ιερέας στο τέλος των ευχών αυτών φυσάει τρεις φορές στο πρόσωπο του βαπτιζομένου ευχόμενος να φύγει κάθε πονηρό πνεύμα από μέσα του και σε λίγο ζητά από τον ίδιο η τον ανάδοχο, αν βαπτίζεται μωρό, να φτύσει τρεις φορές, αφού προηγουμένως δηλώσει ότι «αποτάσσεται» (αρνιέται) τον διάβολο. Αφού λοιπόν απαρνηθεί ο βαπτιζόμενος τον διάβολο, ομολογεί πως θα συμπορεύεται με τον Χριστό από εδώ και πέρα; «Συντάσση τω Χριστώ;». «Συντάσσομαι». Και σαν διακηρύξη του τι ακριβώς ο Χριστιανός πιστεύει, απαγγέλλεται το «Πιστεύω» τρεις φορές.

Έτσι απενεργοποιείται προσωρινά το σημάδι του αντίχριστου, όμως δεν σβήνεται οριστικά, ο βαπτισμένος χριστιανός δεν μετατρέπεται αυτόματα σε άγιο. Ο γέροντας Ισίδωρος έλεγε χαρακτηριστικά " Οι κραυγές και τα κλάματα του μωρού όταν του βυθίζουν το κεφάλι στο νερό της κολυμπήθρας δεν είναι δικά του. Είναι ο Σατανάς που θρηνεί και σκούζει, γιατί αποκτάει συγκάτοικο στην ψυχή του βρέφους, τον Κυριο Ημών Ιησού Χριστό, που θα εξαλείψει το σημάδι του στη Δευτέρα Παρουσία"

15 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Ο διαβολος δεν φεύγει ποτέ.. οριστικά... θεριέυει καθώς μεγαλώνουμε...
Και έτσι... χάνουμε την ελευθερία αφήνοντας να μας κατατάσουνε...
Είτε με barcode.. είτε αλφαβητικά...
Και πάντα το αντιλαμβανόμαστε.. στο ταμείο....

Ομορφο το Μυστήριο...
Κρίμα που δεν κρατά...
:-)))

aerostatik είπε...

@ akanonisti
βα-φτύστε τους...

Ανώνυμος είπε...

Όλο αυτό το απίστευτο χριστιανικό lore με την ταμία που κατά λάθος σηκώνει το scanner στο μέτωπο του αβάφτιστου μωρού (ε;)είναι όλα τα λεφτά!

Sanity Loss Era είπε...

Και μετα με λενε υπερβολικη που κραζω τον καταναλωτισμο. Χα!

Χριστίνα είπε...

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με αυτά τα έθιμα...δεν γνωρίζω αν έχουν κάποιες "μυστήριες, μυστικές" δυνάμεις που μας προφυλάσσουν από τον "σατανά" αλλά εγώ ποτέ δεν πίστευα κάτι τέτοιο.
Μάλιστα ούτε καν πιστεύω ότι υπάρχει σατανάς.
Είναι απλά ένας συμβολισμός της εκδήλωσης του "εγώ" μας, το οποίο επιδιώκει πάντα να μας κάνει να λησμονούμε την θεϊκή μας ταυτότητα...

nelly είπε...

Πω πω πω πω.... Ολα καλα με σενα Aerostatik... χριστιανος να μην ησουν!

(δεν τα λεω εγω αυτα, ο Σατανας μεσα μου...)

athinovio είπε...

σκιαχτερό το σενάριο. καλό για θρίλλερ!

Αόρατη Μελάνη είπε...

βάρδα μόνο μην το διαβάσει κανένας θεούσος χριστιανός και το πάρει στα σοβαρά...


όλα τα έχουμε δει...

aerostatik είπε...

@ aerosol
πρόκειται για τη δική μου ταπεινή συνεισφορά στην ιστορία...

aerostatik είπε...

@ sanity loss era
καθόλου υπερβολική, καθόλου...

aerostatik είπε...

@ christina
γιατί να τα πιστέψεις αυτά, εσύ πιστεύεις στα θαύματα...

aerostatik είπε...

@ nelly
αν ο σατανάς μέσα σου με θεωρεί χριστιανό, βρίσκομαι σε καλό δρόμο...

aerostatik είπε...

@ athinovio
και γαμώ τα θρίλλερ...

aerostatik είπε...

@ αόρατη μελάνη
μα γι΄αυτό ακριβώς το έγραψα...
πόσο καλά με ξέρεις τελικά !!!

Αntidrasex είπε...

Πάω να πάρω τη μέλλουσα βαφτιστήρα να την περάσω από ένα σκάνερ.
Το "Πιστεύω" το λέει ο παπάς ή και ο νονός μαζί???