Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

PARENTAL CONTROL

Συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες. Υπάρχει κανένας γονιός που εξαιρείται από τον κανόνα ? Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, που φανέρωσε έντονη αμηχανία στην αρχή, έχει αποδείξει πως μπορεί να κατανοεί τις παραβατικές συμπεριφορές. Ακόμη και των δικών του ανθρώπων.
" Τα παιδιά είναι παιδιά", έλεγε η Φιλουμένα Μαρτουράνο, και όταν η φράση ακούγεται από τη φωνή της Έλλης Λαμπέτη, αποκτά αδιαμφισβήτητη βεβαιότητα.
Τα παιδιά κάνουν πολλά.Αναίδεια και αποκοτιά τους αποδίδει ο Compte de Lautreamont. Στο ερασιτεχνικό βίντεο, spy on mom and dad, κάποιος greek49, προφανώς έλληνας, στήνει κρυφή κάμερα και βιντεοσκοπεί τους γονείς του ενώ κάνουν έρωτα. Και το ανεβάζει στο διαδίκτυο. Not hot but natural, σχολιάζει κάποιος, sick, very sick ένας άλλος.
Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός και δεν είχα την ευκαιρία να κατασκοπεύσω τους γονείς μου σε ιδιαίτερες στιγμές, όπως πολλά παιδιά ακούσια ή εκούσια έχουν κάνει. Μου είναι αδιανόητο πως για οποιοδήποτε λόγο θα μπορούσα να τους εκθέσω στον κυβερνοχώρο. Προσπαθώ να φανταστώ πως θα αισθανόμουν αν το παιδί μου το έκανε σε μένα. Φοβάμαι ότι δεν θα με πείραζε και θα το συγχωρούσα.

3 σχόλια:

λολιτα είπε...

οντως πρεπει νε ειναι το πιο σπουδαιο πραγμα στον κοσμο να εισαι γονιος και συναμα και το πιο υπευθυνο!

aerostatik είπε...

μια διαφορετική λολίτα φανερώθηκε με το σχόλιο αυτό!

zozz είπε...

Parental control is very important thing, must be observed carefully!