Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

LUCIFER SAGA

Πολλές χιλιάδες χρόνια μετά τη μάχη των ουρανών και την ήττα (δες εδώ και εδώ), έφτασε η στιγμή για να εξεγερθεί ξανά. Αδειασε την κόλαση από δαιμόνους και καταδικασμένους, κλείδωσε τις πόρτες και παρέδωσε τα κλειδιά. Προτίμησε να φύγει μακριά, παρά να υπηρετεί την υλοποίηση καποιου σχεδίου που δε γνώριζε. Κατέληξε στο Los Angeles φυσικά, την πόλη των αγγέλων παρέα με τον θηλυκό δαίμονα Μazikeen. Στο μπαρ LUX που άνοιξε, παίζει πιάνο κάθε βράδυ. Μέχρι να βρει τον τρόπο να ξεφύγει οριστικά από τον κόσμο του δημιουργού του...

7 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Γιατί γνωρίζει πως η λύση θα βρεθεί ανέλπιστα... ένα βραδυ που κανείς δεν το περιμένει... τυχαία...στην παρουσίαση ενός βιβλίου... μίας νεράιδας....
Οταν διάβασε την σελίδα είκοσι εννέα... όλα... αλλάξαν...

:-))))

aerostatik είπε...

σατανικό !!!!!!!

akrat είπε...

ναι και??????????
η εξέλιξης... χάνετε η εξέλιξης...

(τι να πω δηλώνω άσχετος...)

aerostatik είπε...

akrat,
οι εξελίξεις εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer_(DC_Comics)

aerostatik είπε...

και εδώ
http://www.dcuguide.com/who.php?name=Lucifer

aKanonisti είπε...

Και που αλλου????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Poe είπε...

Ο Θεος δεν θέλει να αφήσει το Σατανά να φύγει απο τον κόσμο επειδή μετά δεν θα έχει κανένα να του φωρτώνει όλες τις μαλακίες.

Ο θεός βέβαια έχει φύγει απο τον κόσμο και έχει αφήσει το Σατανά, έτσι ώστε να λένε όλοι "ε αφού υπάρχει σατανάς υπάρχει και θεός". Ο Σατανάς δεν ξέρει όμως οτι ό θεός έχει φύγει, γιατί του κρατάει μούτρα, όπως κάθε γιός που σέβεται τον πατέρα του.

Οι Χριστιανοί λοιπόν, νομίζουν ότι λατρεύουν το θεό, αλλά στην πραγματικότητα λατρεύουν το σατανά, ο σατανάς όμως, νομίζει ότι λατρέβουν το θεό, μην ξέροντας ότι είναι στο πόδι του, όταν λοιπόν προσπαθεί να προσυλητήσει ο ίδιος πιστούς κάνει άδικο κόπο γιατί ήδη σε αυτόν πιστεύουν.

Ο θεος αν δεν ειχε φύγει θα φοβόταν την τηλεόραση και τον καπιταλισμό.

Καλη νύχτα.