Κυριακή 22 Απριλίου 2012

LINDA LOVELACE

Η Linda Susan Boreman ήταν ένα συνηθισμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ηθελε μάλιστα ν΄ανοίξει κατάστημα με ρούχα. Ητανε τυχερή που γλύτωσε από  ατύχημα με αυτοκίνητο. Λίγο μετά γνώρισε τον Chuck Traynor, που ήταν ο πρώτος της μεγάλος έρωτας. Τον ακολουθούσε υπάκουα σαν υπνωτισμένη. Γύριζε μικρές ταινίες, όπου την έβαζε να κάνει ακατανόμαστα, χωρις να του φέρνει αντίρρηση. Αυτός τη γνώρισε στο Gerard Damiano, πρώην κομμωτή και επίδοξο σκηνοθέτη. Οταν του έδειξε τι μπορούσε να κάνει  στο λαρύγγι της, βαθιά διείσδυση γλιστρώντας χωρίς να πνίγεται, αυτός κατάλαβε πως ήταν τόσο μοναδικό που θα μπορούσε να στήσει μια ολόκληρη ταινία πάνω της. Ετσι δημιουργήθηκε το Deep Throat, η ταινία που έγραψε ιστορία και τη γνωρίσαμε ως Linda Lovelace. (δείτε την εδώ). Πληρώθηκε για το ρόλο της 1250 δολάρια, σε μια παραγωγή που κόστισε εικοσιπέντε χιλιάδες και εφερε στα ταμεια της μαφία εξακόσια εκατομμύρια. Σε κάποιες σκηνές φαίνονταν οι μελανιές στα πόδια της από το ξύλο που της έδινε ο Chuck, όμως αυτή έδειχνε ευτυχισμένη απ΄την επιτυχία της. Δεν κράτησε πολύ.
Ξέφυγε απ΄την επιρροή του , παντρεύτηκε, έκανε δυό παιδιά κι έγινε σταυροφόρος εναντίον της πορνογραφίας σε συμμαχία με τις φεμινίστριες. Εχασε δύο δουλειές εξ αιτίας του ονόματός της. Αφραγκη κι άνεργη, ξαναγύρισε στον κόσμο που μισούσε, κάνοντας φωτογράφιση για αντρικό περιοδικό. Ελεγε πως της άρεσε να φαίνεται όμορφη και σέξυ στα πενήντα της.
Τη δεύτερη φορά δε στάθηκε τυχερή. Δεύτερη ευκαιρία δεν της έδωσε η τύχη ούτε στο νέο της ατύχημα με αυτοκίνητο. Τραυματίστηκε θανάσιμα και μετά από είκοσι μέρες τα παιδιά της αποφάσισαν να σταματήσουν τη μηχανική υποστήριξη της καρδιάς της. Πέραν κιόλας δέκα χρόνια από τις 22 Απριλίου 2002 που το ταλαιπωρημένο σώμα της αναπαύτηκε για να βρει τη γαλήνη.

12 σχόλια:

akrat είπε...

καλημέρα


ωραία ανάρτηση

aKanonisti είπε...

Mόνο 20 μέρες...

karagiozaki είπε...

Αυτή η ιστορία με εξαίρεση την επιτυχία της ταινίας έχει συμβεί άπειρες φορές. Και με ίσως χειρότερη εξέλιξη (εννοώ θα μπορούσε να έχει παραμείνει κάτω από την επιρροή του "νταβατζή" της, καθόλου φυσιολογική ζωή, παιδιά κτλ).

Ωραία ανάρτηση, ναι.

SUN W KNIGHT είπε...

Ιέρεια στην υπηρεσία της τέχνης (και της τεχνικής)...

Pegasus είπε...

"Ακατονόμαστα", "ταλαιπωρημένο σώμα"... Αρνητισμός πάνω σε μια ιστορικά "θετική" ταινία και μια πρωταγωνίστρια θρύλο... Παπαδοπαίδι έγινες το Πάσχα αερόστατε;! :)

Ανώνυμος είπε...

μετα την αναρτηση της νηστειας της Μ.Παρασκευης στο καπακι αναρτηση το deepthroat......μονο εσυ τα κανεις αυτα πουλακι μου... ¨"Β"

aerostatik είπε...

καλημέρα akratητε

aerostatik είπε...

κάθε μέρα την πλήρωναν την εντατική akanonisti

aerostatik είπε...

η απρόσμενη επιτυχία της έδωσε τη δύναμη να ξεφύγει πιστεύω karagiozaki...

aerostatik είπε...

sun w knight
εραστής πάντοτε της τέχνης...

aerostatik είπε...

pegasus
τα bestialities εννοώ...

aerostatik είπε...

μόνον εγώ ανώνυμη...
αυστηρά επετειακές αναρτήσεις...