Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

RASPUTIN

Γεράσιμος Γιακουμάτος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 25 Νοεμβρίου 2008
(ο βουλευτής της Ν.Δ., στον Real FΜ 97,8) «Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα και σας το λέω και εσάς... Ο Άγιος Γεράσιμος ο Κεφαλληνίας πήγε στον Αίνο πάνω στο βουνό, σε δασική έκταση, έσκαψε μια τρύπα, μπήκε μέσα, έφτιαξε τον βράχο, τον σκάλισε και τον έκανε κρεβάτι και εκεί κοιμότανε. Αυτός είναι Άγιος ασκητής. Αυτοί, πανάθεμά τους, είναι διάολοι. Είναι αδιανότητο σήμερα το Άγιον Όρος με κεφαλαία, η θεϊκή αυτή τοποθεσία, ο θεϊκός τόπος να μετατρέπεται σε real estate. Αυτό είναι διάολος, σατανάς».
.
Ο σατανάς από το Λεξικό των Χαζάρων του Μίλοραντ Πάβιτς, που τα λόγια του χρησιμοποίησα σε προηγούμενη ανάρτηση , (δες εδώ), ανήκει στη χριστιανική κόλαση και εμφανίζεται με τη μορφή ορθόδοξου Σέρβου μοναχού, του Νίκον Σεβάστ. Αν κρίνει κανείς από την επικαιρότητα του Βατοπεδίου, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή.

Ο ηγούμενος Εφραίμ έχει διαβολικό βλέμμα, ενώ για τον βοηθό του τον Αρσένιο, τι να πει κανείς περισσότερο από τον Τζίμη Πανούση, που Κνίτη τον ανεβάζει και Κνίτη τον κατεβάζει. Ποιος, ο Πανούσης, που είναι φτυστός σαν καλόγερος ή έστω αρχιμανδρίτης. Και όμως είμαι σε θέση να σας αποκαλύψω ότι ο Τζιμάκος είχε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.




Κανείς όμως απ΄αυτούς δε μπορεί να συγκριθεί με το διαβόητο καλόγερο Ρασπούτιν, που ο βίος και η πολιτεία του στν Τσαρική Ρωσία είναι τόσο γνωστή, ώστε δε χρειάζεται να την επαναλάβω. Κάτι που δεν είναι ευρύτερα γνωστό αφορά το μέγεθος του πούτσου του που είχε υπερφυσικές διαστάσεις, θείο χάρισμα χωρίς αμφιβολία. Αυτό ήταν το μαγικό ραβδί που του άνοιγε όλες τις πόρτες στην αυτοκρατορία κάνοντας τις γυναίκες υποταγμένες. Η σεξουαλικές του επιδόσεις οδήγησαν κάποιους ζηλόφθονους να τον δολοφονήσουν. Μάλιστα μετά το θάνατό του, ο πούτσος του διατηρήθηκε στη φορμόλη σαν αξιοπερίεργο δείγμα, ξεχάστηκε σε κάποιαν αποθήκη στη Σοβιετική Ένωση και μετά την πτώση του κομμουνισμού ανασύρθηκε από την αφάνεια και εκτίθεται σε μουσείο. Εικόνα του βλέπετε παρακάτω.


Από τέτοιες αφορμές πρέπει να βγήκε και η γνωστή παροιμία της υπαίθρου που αναφέρει ο Καζαντζάκης " Ο θεός να σε φυλάει από τα πισινά του μουλαριού και από τα μπροστινά του καλόγερου ". Τα μουλάρια σήμερα σπανίζουν από καλόγερους όμως δόξα τώ θεώ.
Για να ξαναγυρίσουμε στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ο συνδυασμός της επιχειρηματικότητας της κυπριακής εκκλησίας από τον Εφραίμ με την εμπειρία της αγοράς από τις εταιρείες του ΚΚΕ όταν ήταν στις δόξες του από τον Αρσένιο, δημιούργησε ένα ακαταμάχητο δίδυμο. Όμως κάπου τους ξέφυγε...
Περιμένω με αγωνία μέρα με την ημέρα να βγει στη φόρα και σεξουαλική διάσταση του σκανδάλου, γιατί διαφορετικά τι διάδοχοι του Ρασπούτιν θα ήταν...

8 σχόλια:

Sanity Loss Era είπε...

Με τον τροπο που εχεις να εξηγεις τα πραγματα θα μπορουσα αν καταλαβω ακομα και τη κβαντικη φυσικη!

miamiam! είπε...

καλά έπαθα πλάκα...!

Χριστίνα είπε...

Μπορώ να μάθω σε ποιο ακριβώς μουσείο φυλλάσσεται αυτό το ιερό κειμήλιο;

aKanonisti είπε...

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αραγε θα το εκθέσουν στο ίδρυμα Καραμανλή το αντίστοιχο του Εφραιμ???
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

aerostatik είπε...

@ sanity loss era
να σου πώ ένα μυστικό ?
κάπως έτσι σκέφτομαι...

aerostatik είπε...

@ miamiam
αλήθεια ?

aerostatik είπε...

@ christina
στην Αγία Πετρούπολη, στο μουσείο Erotica, ψάξε στο διαδίκτυο για λεπτομέρειες.
Βέβαια δεν είναι σίγουρο πως ανήκει στο Rasputin, όμως το ιστολόγιο που διαβάζεις ειδικεύεται στην αποπλάνηση την αμφιβολία και την παραπληροφόρηση...

aerostatik είπε...

@ akanonisti
εχει ο Εφραίμ ανάλογες επιδόσεις ?