Ας αφήσουμε το σώμα να μιλήσει επιτέλους. Οπως αυτό ξέρει καλύτερα. Με μυρωδιές, με γεύσεις και με χάδια.
Απλώνετε με πινέλο σοκολάτα στην τρυφερή επιφάνεια, έτσι ώστε το βούτυρο κακάο να απορροφηθεί στους πόρους. Ταυτόχρονα προσέχετε να δημιουργηθεί ένα στρώμα λεπτό και ομοιόμορφο πάνω στο δέρμα. Αν σας ενοχλεί η όψη του ανοίγματος στο εσωτερικό, μπορείτε να το καλύψετε με μία φρέσκια φράουλα. Μην τη πιέσετε καθόλου για να εφαρμόσει μέσα, αρκεί να ακουμπάει. Μασώντας έντονα φλούδες πορτοκάλι ή μαστίχα Χίου φυσάτε απαλά στην επιφάνεια της σοκολάτας. Ετσι προσδίνετε άρωμα στο μείγμα αλλά και κάποια τοπικά σχήματα , κυρίως γύρω από τη φράουλα.
Το πρώτο σας άγγιγμα είναι με τα χείλια και η γλώσσα ακολουθεί στην αρχή, για κυριαρχήσει στη συνέχεια .Ομως πολλοί δεν αντέχουν και ξεκινούν με ολόκληρο το πρόσωπο. Αν προτιμάτε έτσι δεν πειράζει, προσέξτε τουλάχιστον τη φράουλα. Οταν τα δόντια σας εντοπίσουν καθαρή σάρκα μη διστάσετε. Κρατήστε την ανάμεσα τους με ελεγχομένη πίεση, ενώ ταυτόχρονα με τη γλωσσα και τα χείλια ανακουφίζετε την παγιδευμένη επιφάνεια. Μικροί αναστεναγμοί και πνιχτά βογγητά επιτρέπονται...
12 σχόλια:
Ευχαριστώ, εγώ θα το πάρω σκέτο!
Οι σοκολάτες και τα πρόσθετα μου αλλοιώνουν τη γεύση... :-)
τι τα θέλεις τα πρόσθετα ;
Αερόστατε,
(και Pegasus),
η τεχνική της σοκολάτας και της φράουλας εφαρμόζεται μόνον σε επιφάνειες όπως αυτή της φωτογραφίας, δηλαδή εξαιρετικό θήλυ κάτω των 25 ετών.
Όταν έχετε προετοιμάσει με τρυφερή σάρκα τη γιορτή, φωνάξτε με κι εμένα... :)
Μου τα χάλασε το "επιτρέπονται" στο τέλος....
Σημαίνει πως υπάρχουν και πράγματα που απαγορεύονται.. οπότε αναιρεί οποιονδήποτε ερωτιΖΖΖμό... μετατρέποντας το κείμενο σε οδηγό για αγάμητους...
κάτσε βρε...
είναι οι φράουλες πρώιμες...
κάτσε να πιάσει άνοιξη..
pegasus
ένα σκέτο στον κύριο...
desapoin3ison4
για πικοιλία, όλο σκέτο, σκέτο...
SUN W KNIGHT
πάλι θα φας από τα έτοιμα ?
akanonisti
όπως νομίζετε...
akrat,
επιτέλους,
κάποιος έδωσε σημασία στη φράουλα...
Εγώ πάλι το προτιμώ έτσι:
http://the-red-thin-line.blogspot.com/2011/10/blog-post_7002.html
δοκίμασα ήδη...
Δημοσίευση σχολίου